Ouran High School Host Club

Animék, mangák értékelése, kritizálása, ajánlása
Lezárt
Avatar
aion
lelkes fórumozó
Hozzászólások: 328
Csatlakozott: 2008. 03. 27. 09:27
Név: Gáspár Tamás
Tartózkodási hely: itt

Ouran High School Host Club

Hozzászólás Szerző: aion » 2008. 07. 12. 20:15

Igen eljött ez a perc is egy újabb ismertető ezúttal az Ouran High School Host Clubról írkálnék valamenyit:

Kép


A történet egy vázával kezdődik amit Haruhival aki ösztöndíjas diákként kerül be egy elit iskolába a gazdagok közé, és miközben egy nyugodt helyet keres a suliban ahol tanulhatna betéved a 3. zeneszobába amit elvileg már nem használnak. Mikor kitárul a kétszárnyas ajtó hirtelen Haruhit az iskola 6 legkirályabb, legközkedvetebb fiújából álló csapat illetve az Ő általuk létrehozott Club az Ouran High School Host Club veszi körül.
It jön a képbe a váza amit a nagy forgatagban Haruhinak sikerül lelökni az állványáról, és hát ugye Morphie törvénye szerint össze is törni, és persze nem egy olcsó vázácskáról volt szó! A klub tagok, hogy visszafizesse a váza árát munkára kötelezik méghozzá nemmáshol mint a klubjukban persze!
Ohh jut eszembe ez a klub nem olyan délután összejövünk elvagyunk nem - nem azthiszem a jelmondatuk mindent elmond: "Ez a klub azoknak a fiatal jóképű és sok szabadidővel rendelkező srácoknak a részére jött létre akik szabadidejüket szívesen megosztanák ugyancsak ráérő lányokkal és ebből profitálnának is!". Igen - igen ez a klub egy férfitársaságot árusító klubb, persze szigorúan csak a társaság, jelenlét, teázás, beszélgetés szintjéig(amolyan semmit a kéznek stílus).
Ettől kezve ennekk a kis klubnak az ügyes bajos dolgait követhetjük nyomon, sok bonyodalommal(pl. kiderült hogy Haruhi nem is fiú), szórakotató jelenetekkel, szerelemmel, drámával tehát mindennel ami csak kell egy király animehez. Amit én különösen kedveltem bene az a gazdagokat kifigurázó humor, nagyon ott volt...

Szereplők:

KépKép

Fujioka Haruhi: Amint a képeken látszik eléggé fiús kinézetű lány, amúgy nagyon okos, eléggé racionalista stílusú. Az idő elteltével egészen megszereti a klub tagjait, meg a klubbot.


Kép

Suoh Tamaki /The lonly Prince/: Tamaki - kun a klub "vezére" nagyon szétszórt, nagyon érzelgős, kőgazdag(csak nála írom le a klubban mindenkinek a családja milliomos), és igencsak vicces karakter. És persze amint megtudja hogy Haruhi lány rögtön bele is szeret. A kedvencem a sorozatban.

Kép

Ootori Kyouya/The shadow prince/ : A klub igazi vezére mint manager a háttérben mindent ő irányit elég selytelmes, és misztikus karakter.

Kép

Hitachiin Hikaru/Kaoru (Litle Devils) : A Hitachiin tesók a legfőbb mozgatórugói általában az eseményeknek, provokatívak, ördögiek, jóképűek... Egyébként ők képviselik a yaoi vonalat az animban mert eléggé közel vannak egymáshoz...(persze csak eljátszák hogy buzik de ezt a csajok imádják)Haninozuka Mitsukuni /loly-shouta/: Honey-senpai rendkívül alacsony termete, és a kb 3 éves gyerekhez méltó arca ellenére mindenkinél idősebb a kluban. Aranyosságát a lányok kajálják mint a cukrot...


Kép

Morinozuka Takashi /Wild type/ : Mori személyiségét két szóval tudom jellemezni A szikla. Az érzelem legkissebb szikrája sem lelhető fel az arcán. Termete miatt mindenki tart tőle egy kicsit, hOney osztálytársa, gyermekkori barátja és "testőre" (vicces a potom másfél méter magasságkülömbség a mi kettőjük között van).


Ők lennének a klub tagjai. Borzasztóan vicces és felüdítő anime, de bátran ajánlom azoknak is akik az érzelmeket keresik mert abból is van benne bőven.
Végül itt az általam legjobban kedvelt AMV szinte teljessen visszaadja az anime hangulatát:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára aion 2008. 07. 20. 18:31-kor.
Kép
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Avatar
aion
lelkes fórumozó
Hozzászólások: 328
Csatlakozott: 2008. 03. 27. 09:27
Név: Gáspár Tamás
Tartózkodási hely: itt

Re: Ouran High School Host Club

Hozzászólás Szerző: aion » 2008. 07. 13. 12:06

Jah azt elfelejtettem leírni hogy ez is annyira közkedvelt anime Japánban, hogy most készülnek belőle élőszereplős sorozatot csinálni!
Azon nevettem hogy az ootori Kyouyat játszó színész tökre hasonlít Elemérre...

Most nem javítsatok ki ha tévedek!
Kép
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Avatar
HaruChan
lelkes fórumozó
Hozzászólások: 213
Csatlakozott: 2008. 04. 18. 21:53
Név: Zavala Bolivia
Tartózkodási hely: Monitorelő falu.

Re: Ouran High School Host Club

Hozzászólás Szerző: HaruChan » 2008. 07. 30. 00:46

Júj, ezt az animét imádom :twisted: annyira jól mutatja azokat a tipusokat, amiket a fan csajok imádnak, köztük persze én is :roll:
Az nagyon dúrva volt, amikor fogadtak, hogy ki találja meg előbb Haruhi gyengepontját(amitől a legjobban fél), és mindenki a maga módján nekilátott...volt hogy becsukták egy sötét kamionba, és Honey elkezdett visítozni, hogy fél meg ilyesztő és sötét van...
szúnyoggyilkolás 5 lépésben:
1. csatakiáltás
2.megragadás
3.rutinos összenyomás
4.végigkenés a falon
5. kárörvendés: )
+1 bónusz pedig amikor észreveszed, hogy még 300x van belőlük.
http://twitter.com/GinnyChii

Lezárt