The law of Ueki

Animék, mangák értékelése, kritizálása, ajánlása
Lezárt
Avatar
aion
lelkes fórumozó
Hozzászólások: 328
Csatlakozott: 2008. 03. 27. 09:27
Név: Gáspár Tamás
Tartózkodási hely: itt

The law of Ueki

Hozzászólás Szerző: aion » 2008. 05. 26. 09:05

Nos hát most fejeztem be ezt az animet, és úgy gondoltam megosztom veletek élményeimet! :P

Ez az anime szerintem eléggé nem ismer ahhoz képest hogy mennyire jó!
Ha valamihez hasonlítani kéne akkor azt mondanám, hogy olyan mintha a narutót összegyúrták volna a Dragon Ball -al!

Történet:
Eljött az idő, hogy új istent válasszanak a mennyben! A régi (aki mellesleg egy nagyon laza, raszta hajú, nigga, majd szét esek csávó, de nagyon nagy arc :lol: ) kitalálja hogy legyen egy olyan tournament ahol az isten jelöltek nem önmaguk hanem az általuk kiválasztott középiskolás srácok (ki gondolta volna) fognak küzdeni!
Igy minden jelölt neki is látott, hogy találjon magának ilyen embert! Az érdekesség most jön minden jelölt átadhat a tanoncának a képességei közül egyet (ezek a képességek álltalában olyanok, hogy valamit valamire alakítanak), persze ezzel fognak harcolni, de csak olyan ellen használhatják akinek szintén van valamilyen ereje! Itt jön be az a dolog ami nekem nagyon megtetszett: Ugye mindenkinek vannak tehetségei(pl. jól takarít, kíválóan fut), na most ha ezek a srácok legyőznek egy másik "erő használót" megkapják a másiktól teljessen véletlenszerűen(egyébként itt ezek a tehetségek elvannak kicsi túlozva pl. az elkerülés tehetségétől úgy mozogsz mint a mátrixban Neo) az egyik ilyen tehetségét, viszont ha olyan ember ellen használják az erejüket akinek nincs ereje akkor veszítenek egy tehetséget, ha valaki elveszti minden tehetségét akkor a semmibe vész (kipurcan :P)! A verseny győztese pedig kap egy ugynevezett üres tehetséget tehát ő mondhatja meg ugymond hogy miben legyen tehetséges!
Ez olykor nagyon jó jeleneteket szül hogy ki milyen tehetséget kapott főleg a főhősünk személyében, apropó főhős:

Szereplők:

Ueki: A főszereplő amolyan naruto stílusú karakter (hülye, naív, nincs szerencséje a nőknél :P), az ő képessége az hogy a szemetet fává tudja alakítani!

Sano: Ö jó srác Ueki haverja az Ő képessége az, hogy a törölközőt fémmé tudja változtatni!

Robert Hyden: Az ügyeletes főgonosz, egy pszihopata állat. Az ő képessége hogy két féle buborékot tud fújni az egyikkel mindent nehezeppé tud tenni, a másikkal mindent könnyebbé tud tenni(amihez hozzáér a buborék), ezek elég bugyután hangzanak de nagyon durva dolgokat csinál vele(pl. könnyítő buborékkal felvisz mondjuk 2500 m magasra aztán pukk és indulsz lefele)!

A többi szereplőt mag ismeri majd aki megnézi, vagy megnézte!
A sorozat második felében(második évad) kezd átmenni kicsit Dragon Ball stílusba lesz mindenkinek új ereje, látható aurák, földet zúzó csaták, hatalmas fogcsikorgatások. De szerencsére azért annyira nem húzzták el mint a Dragon Ballt.

Nekem nagyon tetszett, ajánlom mindekinek.(már csak azért is mert a benne lévő isten karaktere nagyon ott van, amin a legjobbat röhögtem az a skillje amit nagyon sokszor használ ha valamit kéne csinálnia: Acient secret of God: Deep Sleeping!)
Kép
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Yasa-chan
szervező, hiszen szervez ő...
Hozzászólások: 547
Csatlakozott: 2008. 03. 22. 21:13
Név: Kucska Anikó
Tartózkodási hely: Vác-Verőce között ingázok ^^

Re: The law of Ueki

Hozzászólás Szerző: Yasa-chan » 2009. 08. 14. 19:45

Én láttam belőle pár részt, igazából nem jött be annyira, de az isten benne tényleg nagyon kész xD
Anikó vagy Yasashii, vagy...ami szimpatikus... Izéke...//

Lezárt