Full moon wo sagasite(Searching for the full moon)

Animék, mangák értékelése, kritizálása, ajánlása
Lezárt
Avatar
aion
lelkes fórumozó
Hozzászólások: 328
Csatlakozott: 2008. 03. 27. 09:27
Név: Gáspár Tamás
Tartózkodási hely: itt

Full moon wo sagasite(Searching for the full moon)

Hozzászólás Szerző: aion » 2008. 06. 23. 19:53

Vasárnap befejeztem egy újabb animet a Full moon wo sagasitet, arről az 57 részes animról azért gondoltam, hogy említést teszek mert elég ritkák(vagy csak én jutok kevéshez) a zenés animék!

Searching for the full moon:
(dráma, szerelem, misztikum, zenés)
Kép

Történet:

Az anime az általános iskolás Mitsukiról szól aki szüleit korán elveszti. Egy ideig árvaházban nevelkedik ahol beleszeret egy nála idősebb srácba aki ugyancsak viszont szereti, de egy napon a srácit akit egyébként Eichi nek hívnak, örökbefogadják és elköltözik Amerikába,de még mielőtt elmenne meg ígérik egymásnak, hogy bármi is történjen velük mikor legközelebb találkoznak már mindetten beteljesítik végyukat a srác csillagász Mitsuki pedig híres énekes lesz.
Mitsuki ezután a nagymamájánál nevelkedik, s álmai szertefoszlani látszanak, mivel az orvosok torokrákot diagnosztizálnak nála, emiatt nem hogy énekelni, de még beszélni is alig bír.
Az anime ott kezdődik, hogy Mitsuki egyik szomorú estén furcsa és meglepő dolog szemtanúja lesz, két Shinigami(Takuto és Meroko) mászik ki a szoba egyik falából. Mitsuki legalább annyira meglepődik ezen, mint a shinigamik hogy látják egymást.
Miután megvolt a nagy meglepődés meg bemutatkozás a shinigamik elmondják, hogy miért vannak itt, mégpedig azért mert a kislánynak már csak 1 éve van hátra az életből és ők arra fognak vigyázni, hogy nehogy idő előtt meghaljon!
Miután Takuto megtudja, hogy Mitsuki énekes akart lenni megesik rajta a szíve és megígéri neki,hogy segít neki énekessé válni ebben az egy évben! Ez úgy teszi meg, hogy átváltoztatja amikor csak kell 16 éves formába(amúgy 12 éves) Mitsukit, és mikor ebben a formában van akkor teljessen egészséges lesz így énekelni is képes!
Ezután Mitsukinak sikerül betörnie a zenepiacra, ahol nyomon követhetjük a média világának minden gonoszságát és jóságát. De vajon találkozk ebben az egy évben Eichivel? Képesek lesznek titokban tartani a kislány valódi kilétét? Nézzétek meg és megtudhatjátok! :P
Nagyon tetszett nekem ez az anime, sok szép számmal, meg könyfakasztó drámával!

Szereplők:

Kép (12) Kép (16)
Mitsuki:
12 éves általános iskolás, mindent megtesz hogy énekes legyen amit 16 éves formájában véghez is bír vinni. De sikerül neki titokban tartani, hogy valójában 12 éves?

Kép

Takuto:

A kezdő shinigami, megfontolt, egyenes, és tiszta személyiség. Ahogy megpillantja Mitsukit tudja, hogy segítenie kell neki.

Kép

Meroko:
Az igazi bajkeverő, igaz ő a rangidős a két shinigami közül, de ez nem változtat a tényen hogy kapkodós, ugyetlen, idegesítő és, hogy halálosan szerelmes Takutoba, amit már 85 ször a tudtára adott de még viszonzásra nem talált.


Végezetül itt egy egész jó AMV ami bemutatja a sorozatot:
Kép
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Lezárt