kivéve mikor senki nem fogyasztott és a animés tömeg már az asztalok tetején is ült...
XD
De ez régen volt... vagy 6 ével ezeleőtt... az üveghegyen túl, ahol még anyám se tudta mijaz az anime.

Valóban kéne már egy két klubbos tali megint, de szerintem azért ne a westendbe... Nemtom ti hogyvagytok vele de nekem nem a legkedvencebb helyem (értsd: kicsit utálom..) szal szerintem mehetnénk teázni megint (úgyis ittvan a szezonja) de esetleg próbálkozhatunk más teaházakkal is. Vélemény?Hanabi írta:csak mondom, de hogy mindenkinek jó is legyen, régen a meeteket a West ENd kaja teraszán tartottuk. Mivel mindig volt aki éhes is volt, és több féléből lehetett válogatni, sosem szoltak ránk.
kivéve mikor senki nem fogyasztott és a animés tömeg már az asztalok tetején is ült...
XD
De ez régen volt... vagy 6 ével ezeleőtt... az üveghegyen túl, ahol még anyám se tudta mijaz az anime.
Nezuvian írta: Valóban kéne már egy két klubbos tali megint, de szerintem azért ne a westendbe... Nemtom ti hogyvagytok vele de nekem nem a legkedvencebb helyem (értsd: kicsit utálom..) szal szerintem mehetnénk teázni megint (úgyis ittvan a szezonja) de esetleg próbálkozhatunk más teaházakkal is. Vélemény?
*egyetért*adrimano írta: legyen közös meet