Klubközi szervezkedések és egyéb külügy
- scorchio
- admin
- Név: Adamek Zoltán
- Kapcsolat:
Klubközi szervezkedések és egyéb külügy
Ez a helye mindenféle klubközi dolognak, szervezkedésnek és így tovább. Ide is írom, hogy ajánlott mindenkinek - ha VAK-os, ha nem - elmondani a véleményét a fórumon azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amik esetleg érintik. Például a KEMAC-osokat, gödöllőieket örömmel hallgatnám, ha van valami ötletük az együttműködésssel kapcsolatban.
Két dolog is van, ami külügyileg említést érdemel kezdésképp. Ugye vasárnap lement a közös meet - elég jó visszajelzéseket kaptam eddig is, de Franky (a gödöllőiektől), aki sajnos betegség miatt nem tudott résztvenni a meeten, írt egy mailt, amiben megköszönte, hogy megszerveztük az összejövetelt. Kedves tőle, innen is üzenem, hogy igazán nincs mit.
Másik dolog, hogy hamarosan meg kell írnom a levelet a MAT-os vidékfelelősnek. Van már jópár dolog, ami eszembe jutott, hogy mit is kellene neki elmondani, de ha esetleg van valami konkrét ötletetek, akkor azt (ide is) szívesen várom.
Két dolog is van, ami külügyileg említést érdemel kezdésképp. Ugye vasárnap lement a közös meet - elég jó visszajelzéseket kaptam eddig is, de Franky (a gödöllőiektől), aki sajnos betegség miatt nem tudott résztvenni a meeten, írt egy mailt, amiben megköszönte, hogy megszerveztük az összejövetelt. Kedves tőle, innen is üzenem, hogy igazán nincs mit.
Másik dolog, hogy hamarosan meg kell írnom a levelet a MAT-os vidékfelelősnek. Van már jópár dolog, ami eszembe jutott, hogy mit is kellene neki elmondani, de ha esetleg van valami konkrét ötletetek, akkor azt (ide is) szívesen várom.
Scor / Adamek Zoltán | Klubvezető / admin. | blog: http://zoltanadamek.com
- Hanabi
- lelkes fórumozó
- Név: Krobinec Judit
- Kapcsolat:
Re: Klubközi szervezkedések és egyéb külügy
hozzátenném, hogy jobbulást kívánunk neki ^^
a MAT pedig esetleg értesülhetne róla, hogy a nyári Matsuri féle vendéglős programokat sűríthetné, mert élvezetes volt.
a MAT pedig esetleg értesülhetne róla, hogy a nyári Matsuri féle vendéglős programokat sűríthetné, mert élvezetes volt.
""
*Olyan furcsák vagyunk mi emberek, a lelkünk sír az ajkunk meg nevet.
*Hazugság az egész életünk, hisz akkor is sírunk ha nevetünk.""
*Olyan furcsák vagyunk mi emberek, a lelkünk sír az ajkunk meg nevet.
*Hazugság az egész életünk, hisz akkor is sírunk ha nevetünk.""
- scorchio
- admin
- Kapcsolat:
Jah, tényleg nem ártana esetleg valami olyan program is tőlük, amitől esetleg egy kicsit népszerűbbek lehetnek majd xD
- scorchio
- admin
- Kapcsolat:
Most küldtem egy körlevelet pár kisebb-nagyobb klub vezetőjének/kapcsolattartójának azért, hogy elindítsak egy közös eszmecserét arról, hogy mégis miben segíthetnénk egymásnak mi, mint animeklubok. Remélem, hogy előbb-utóbb eltalál ide valaki, akit érdekel a dolog :)
- Colonel
- újonc fórumozó
- Név: Vig Attila Csaba
- Kapcsolat:
Nos eltaláltam ide 
Mint azt már megírtam Scorchio-nak, klubunk egy nagy gonddal küzd csak (szerintem): Nincs utánpótlás, a régi tagok szép lassan elkopnak, elmaradoznak, míg újak nem jönnek. Persze ez az új honlapunk nemismeretéből is fakadhat.
Hogy a MAT miben tud nekünk segíteni. Hát szerintem semmiben, abban ha nem húzza le és használja ki az embereket aki nekik melóznak...
Az alelnökeimnek is megemlítem ezt a témát, aztán meglátjuk hogy mit tudnak hozzászólni...

Mint azt már megírtam Scorchio-nak, klubunk egy nagy gonddal küzd csak (szerintem): Nincs utánpótlás, a régi tagok szép lassan elkopnak, elmaradoznak, míg újak nem jönnek. Persze ez az új honlapunk nemismeretéből is fakadhat.
Hogy a MAT miben tud nekünk segíteni. Hát szerintem semmiben, abban ha nem húzza le és használja ki az embereket aki nekik melóznak...
Az alelnökeimnek is megemlítem ezt a témát, aztán meglátjuk hogy mit tudnak hozzászólni...
Col. A. Cyrus
- scorchio
- admin
- Kapcsolat:
MAT no comment, egy ideig én nem vagyok hajlandó foglalkozni velük. Miért? Nem annyira a Con miatt. Írtam a vidékfelelős mailjére egy pár képernyőnyi választ, erre a mai napig nem jött semmi reakció. (Bár volt, amit megfogadtak a tanácsaimból - már ha annak hatására kezdtek bele... - , pl. hogy alakul az új weboldaluk.)
Ez a weboldalas téma tényleg elég gáz, főleg egy költöztetés után. A mi weboldalunkon összeségében pl. borzalmasan néz ki a webstatisztika, nem akarom tudni, hogy hány látogatót vesztünk miatta >.<
Colonel, nálatok milyen reklámozás megy, ha megy? Sulik, ilyesmik?
Ez a weboldalas téma tényleg elég gáz, főleg egy költöztetés után. A mi weboldalunkon összeségében pl. borzalmasan néz ki a webstatisztika, nem akarom tudni, hogy hány látogatót vesztünk miatta >.<
Colonel, nálatok milyen reklámozás megy, ha megy? Sulik, ilyesmik?
- Colonel
- újonc fórumozó
- Kapcsolat:
Reklám? semmilyen, még az animeaddicts-on sem vagyunk fent mint klub. Ezzel kapcsolatban kiderült számomra egy dolog, ami miatt megint a hajamat tépem. A régi omae-s forum "megjavult", és az emberkék visszavándoroltak, de senki nem szólt nekem. Hogy mi a sza*-ért azt nem tudom. Szóval gond az van.
A weblapotok jól néz ki, nekem tetszik. A statisztika meg nekünk is ugyanolyan ritka gyenge, sőt még rosszabb mint nektek.
A weblapotok jól néz ki, nekem tetszik. A statisztika meg nekünk is ugyanolyan ritka gyenge, sőt még rosszabb mint nektek.
Col. A. Cyrus
- scorchio
- admin
- Kapcsolat:
Megérne a fórum helyére egy HTTP átirányítást dobni. Én is ezt szerettem volna, de a mi volt oldalunk annyira van csak széthullva, hogy még fájlokat létrehozni se tudok, szal esélyem sincs :D
- Colonel
- újonc fórumozó
- Kapcsolat:
az a gáz, hogy aki üzemeltette, az szarik rá, nincs hozzáférésünk ilyen dolgokhoz
Col. A. Cyrus
- scorchio
- admin
- Kapcsolat:
Ah, az sux... :\