Épp készültem szét offolni a fő topicot, hogy milyen volt a meet?
És akkor beugrott: csináljunk egy beszámolósat helyette egy hely, ahol kérjük leírni, kinek tetszett/nem tetszett valami, mit kellett volna máshogy/mi volt tökéletes.
És akár a legújabb ötletek is becsúszhatnak, off mentessé téve a másik topicot, ahol most már csak a színtiszta infók maradnának
[Ha rossz ötlet, töröljétek. Néha máshogy látunk dolgokat]
szúnyoggyilkolás 5 lépésben:
1. csatakiáltás
2.megragadás
3.rutinos összenyomás
4.végigkenés a falon
5. kárörvendés: )
+1 bónusz pedig amikor észreveszed, hogy még 300x van belőlük. http://twitter.com/GinnyChii
Meet szép volt, jó volt, a DDR zenéjével sikerült elnyomni a légkalapács hangját, Elemér és Feri pedig aktívan alkottak. Volt kis megbeszélés arról, hogy mit/hol/merre és mikor akarunk csinálni, illetve programgyűjtés.
Sajnálom, hogy nem lehettem ott de majd legközelebb.
Programgyűjtés?:D LoL, round 5? Lett belőle valami?
szúnyoggyilkolás 5 lépésben:
1. csatakiáltás
2.megragadás
3.rutinos összenyomás
4.végigkenés a falon
5. kárörvendés: )
+1 bónusz pedig amikor észreveszed, hogy még 300x van belőlük. http://twitter.com/GinnyChii
Hmmm, I liked it. Tetszetős kis meet volt a mai, mondjuk egy pár embert hiányoltam ám, de nem volt rossz. Példának okáért versenyt rubikkockázni jó, még akkor is, ha vesztek; DDR-ezni se felejtettem el teljesen (na nem mintha tudtam volna); Daniellával is beszélgettünk egy jót és így tovább.
Nagyon örülök Feri, hogy lejöttetek, ideje volt már :3
A meet jó volt,csak kár,hogy végül nem tudtam DDR-ezni,pedig Zsolt megígérte nekem.De ez van.
"Légy hű önmagadhoz.Hogy amikor majd visszatekintesz,ne kelljen semmit sem megbánnod.Találd meg,amire vágysz,és tegyél meg érte mindent,amit tudsz.Erről szóljon az életed."
Tetszett a tegnapi meet... Jó, oké, rendben, kevesen voltunk,fáradtak voltunk, meg minden, de akkor is Vicces volt csomózgatni, meg az automata "kifosztogatós" capuccinozgatás is kellet
De még jobb lett volna, ha többen is hajlandóak lettek/ letudtak volna jönni
Anikó vagy Yasashii, vagy...ami szimpatikus... Izéke...//
szívesen ott lettem volna hidd el.
sajnos ezúttal így jártam T_T
annyira szerettem volna én is csomózgatni
van is erre itthon egy kupac neonszínű, csillámos műanyag zsinórom. Kifejezetten karkötőnek való.
Remélem majd máskor is lesz ilyen kreatívkodó meet