Holdfénycon 2011

AnimeCon-ok és hasonló események fóruma.
Lezárt
Avatar
Zakuro
szervező, hiszen szervez ő...
Hozzászólások: 640
Csatlakozott: 2010. 05. 31. 18:55
Név: Oláh Zsófia
Tartózkodási hely: Felsőgöd
Kapcsolat:

Holdfénycon 2011

Hozzászólás Szerző: Zakuro » 2011. 07. 08. 09:45

A 'nyári con'-ként beharangozott Holdfénycon Augusztus 27-28-án kerül megrendezésre a Millenáris "B" csarnokában, azaz a jövő házában.
Jegyeket a héten kezdtek árusítani, szokás szerint a helyszínen is lehet váltani, ám aki elkerülné a sorban állást, és van rá lehetősége, tanácsos felkeresnie a Holdfény Fantasy Játékboltot vagy a Sakurazakát, és ott beszerezni előbb a jegyet(melyre aztán ajánlott vigyázni a con napjáig, de arra sem árt odafigyelni, hogy a biztonságosnak hitt hely ne vesszen el a szemünk elől, és ne az utolsó pillanatba pánikolva keressük-saját tapasztalat)
-1 napos jegy: 1800 ft
-2 napos jegy: 3000 ft


Bár a helyszín nem igen vonz engem, és sokakat szemen ütött a tény, miszerint a nyár utolsó hétvégéjére tették, érdekesnek hangzik a dolog. Lehetne vitatkozni, hogy az időpont miért jó illetve miért rossz, én mindenesetre örülök hogy nem jelentkeztem segítőnek a gólyatáborba, hisz ha van rá lehetőségem, inkább ide jövök. A jegyek ára mindenesetre lejjebb kúsztak, mint a sakuracon-on volt, de reméljük ez nem lesz igaz a színvonalra is.

Ti jöttök majd? Mi a véleményetek erről?
(=⌒‿‿⌒=) Zaku vagyok, a túlélő _φ(。。)
(¬_¬'')ԅ( ̄ε ̄ԅ)

Lezárt