Mindenféle bárgyú BIT társalgás
Re: Mindenféle bárgyú BIT társalgás
A filmet én is láttam,ésnekem is tetszett,bár voltak bene olyan dolgok,amiket történetileg megváltoztattak,és ezért egy-két rész nem tetszett...A szereplőkről már nem is beszélve... (pl. Steve a filmben jóval idősebb Jin-nél,pedig a játékban egyidősek,stb)
- scorchio
- admin
- Név: Adamek Zoltán
- Kapcsolat:
Nemtom ki hogy van vele, de nekem a Tekken-nek a sztorija(i) [már a game alapján] amúgyis inkább ilyen kis legodarabkáknak tűntek, szóval ilyesmit, hogy életkor, vélhetőleg eléggé szabadon kezelik. [Pl. mai nap tesztkérdése: Mokujin hány éves? És ha igen, miért nem?]
Scor / Adamek Zoltán | Klubvezető / admin. | blog: http://zoltanadamek.com
Egyáltalán nem kezelik szabadon az életkort,még akkor sem,ha néha fiatalabbnak tűnik az illető a koránál.Tekkenpedián minden szereplő fent van,és részekre le vannak bontva az emberek életkorai,vagyis,hogy melyik részben hány éves volt.Mokujinnak nem tudni a korát,mivelhogy ő nem ember,hanem fa...
- scorchio
- admin
- Kapcsolat:
Kötözködnék. :D A fáknak is vannak életkoruk. xD
Lehet,de a játékban erre nem térnek ki.Meg aztán Mokujin amúgy sem szerepel a filmben...
A legnagyob bajom egyébként sem azzal volt,hogy Steve volt Jin "mestere",hanem az,hogy teljesen elferdítették a történetet (pl Kazuya és Jun múltját...,ja és azt már meg sem említem,hogy Steve elvileg Nina fia...)
A legnagyob bajom egyébként sem azzal volt,hogy Steve volt Jin "mestere",hanem az,hogy teljesen elferdítették a történetet (pl Kazuya és Jun múltját...,ja és azt már meg sem említem,hogy Steve elvileg Nina fia...)
- aion
- lelkes fórumozó
- Név: Gáspár Tamás
Nekem tetszett ezen kívül is...
Szerintem ezek a sztori változtatások szükségesek voltak, hogy egy épkézláb 1 részes filmet meg tudjanak csinálni, és akár még az is megnézze aki nem ismeri a játékot... mert a egyes játék részek között is voltak ferdítések..
Mondjuk steve speciel nekem se tetszett, már csak azért is mert ő az második kedvenc karakterem és a filmben egy kivénhedt fószer volt, nade a film hangulata az nagyon jó volt sztem!
Szerintem ezek a sztori változtatások szükségesek voltak, hogy egy épkézláb 1 részes filmet meg tudjanak csinálni, és akár még az is megnézze aki nem ismeri a játékot... mert a egyes játék részek között is voltak ferdítések..
Mondjuk steve speciel nekem se tetszett, már csak azért is mert ő az második kedvenc karakterem és a filmben egy kivénhedt fószer volt, nade a film hangulata az nagyon jó volt sztem!
Persze,nekem is tetszett a film,többször is megnéztem. ^^
Egyébként a vége alapján elképzelhető,hogy lesz második része is valamikor.
Egyébként a vége alapján elképzelhető,hogy lesz második része is valamikor.
- Miyabi
- lelkes fórumozó
- Név: Fitus Szandy
Ha már kockulás... Én eddig is az Aion-ra esküdtem, és most, hogy kijött a 2.0... *elborult tekintet* Gyönyörű a grafikája, a frissítéseknek hála a lehetőségek lassan (tényleg lassan, de eddig úgy tűnik, hogy biztosan is) elérik a WoW szintjét (azt mondjuk nem szeretem, zárójel bezárva), és *dobpergés* mostmár lehet petem is!!! \\*w*//
Ennyi erről, valahol már muszáj volt lelkesednem...
Ennyi erről, valahol már muszáj volt lelkesednem...

"Veled akarok a pokol tüzén elégni // ha itt az idő // Veled akarok a Mennyországba lépni // együtt támadni fel..."
BABYYY~~~!!!
BABYYY~~~!!!
- scorchio
- admin
- Kapcsolat:
Nem tudom miért, de mostanában megint a retro játékok korszakát élem. Nincs valakinek a pincében egy felesleges SNES-e? :D
- Miyabi
- lelkes fórumozó
- Név: Fitus Szandy
Én meg Sims 2-zök...
Mivel még nem sikerült kisírni, hogy tarthassunk háziállatot a lakásban, így szükségem van legalább a virtuális petekre...
Meg mióta kitaláltam, hogy ha nagy leszek és gazdag, majd nyitok egy kávézószerűséget, azóta Restaurant Empire 2-t játszok... 
Ja, Scor, majd segítened kell, mert vettem magamnak játékot, és nem megy a gépemen (és tuti, hogy nem a gépigénye magas, mert régi a játék, és az Aion is maxon fut...
) :$

Ja, Scor, majd segítened kell, mert vettem magamnak játékot, és nem megy a gépemen (és tuti, hogy nem a gépigénye magas, mert régi a játék, és az Aion is maxon fut...

"Veled akarok a pokol tüzén elégni // ha itt az idő // Veled akarok a Mennyországba lépni // együtt támadni fel..."
BABYYY~~~!!!
BABYYY~~~!!!