Filmek

...minden... más. :D
Yasa-chan
szervező, hiszen szervez ő...
Név:Kucska Anikó
Re: Filmek

Hozzászólás Szerző: Yasa-chan » 2015. 01. 07. 06:20

Itt a téli szünetben galaxis örzői (marvel, akcó ő sem veszi komolyan magát :D), így neveld a sárkányodat 2 (tudjuk, tudjuk :P) , anya lánya unokája (romantikus, kicsit dráma, de vicces, Chesy-vel néztük :) ) , és holnap határa (akcijjó, akcijjó, nagyon tetszetősen összerakva, a vágóknak is volt vele bőven dolguk :D) ment :)

Tömören a lényeg, mindegyikkel meg voltam elégedve, a maguk műfajában helyükön voltak :)

Holnap határáról tudni illik, hogy egyébként egy Light Novell adaptációja, amit magyarul levehetsz a bolt polcairól ;)
Anikó vagy Yasashii, vagy...ami szimpatikus... Izéke...//

Zakuro
Név:Oláh Zsófia
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Zakuro » 2015. 01. 07. 22:15

MA a Daredevil sorozat bejelentése kapcsán rájöttünk hogy tele a hólapát már a marvel és barátai filmekkel nekünk o.o" Megnézzük de már sok :D Amúgy én bealudtam a galaxis őrzőin :'DDD
(=⌒‿‿⌒=) Zaku vagyok, a túlélő _φ(。。)
(¬_¬'')ԅ( ̄ε ̄ԅ)

Yasa-chan
Név:Kucska Anikó

Hozzászólás Szerző: Yasa-chan » 2015. 01. 07. 22:26

Nekem már akkor elegem volt a marvel filmekből, mikor még annyira el sem kezdték xD Az képregénynek való, nem filmnek :P (már a póukembörtől is a hideg rázott [főleg az utolsóktól, azokat meg sem bírtam nézni, mert már a bemutatóvidijétől elszédültem :D], még talán rajzfilmben "megeszem" a dolgot :P [azért pl x-men befigyelt nekem is kicsinek :P ] ) De ennek ellenére a Galaxis őrzői nekem bejött :P Nem voltak olyan gázosak a hibái, inkább elviccelték őket... :)
Anikó vagy Yasashii, vagy...ami szimpatikus... Izéke...//

Válasz küldése